Menu
Lifestyle

Waarom Matcha integreren in je Lifestyle?

MATCHA style of life?

Hoe ziet jouw lifestyle eruit? Heb je het gevoel dat je leeft volgens een gezonde lifestyle? of denk je dat het beter kan?
En zou je wel een betere lifestyle willen maar weet je niet hoe je dat dan aanpakt?

Ik neem je mee om stapje voor stapje kleine aanpassingen te maken om een gezondere lifestyle te krijgen. Een onderdeel van mijn lifestyle is het drinken van matcha. Ik wil je daar graag meer over vertellen.

“ik wilde bewust overstappen van koffie naar matcha en daar ben ik nog steeds heel blij mee’’

Ben je bekend met matcha?

Als je dit nog nooit hebt geprobeerd, is het absoluut aan te raden. Ik dronk al wel eens matcha maar toen ik twee jaar geleden echt kennis had gemaakt met pure matcha en daar uitgebreide uitleg bij kreeg, ben ik direct de voordelen gaan ervaren. Ik heb het drinken van matcha sindsdien geïntegreerd in mijn lifestyle en is het onderdeel geworden van mijn dagelijkse routine.

Dit zijn de voordelen van het drinken van matcha:


Heb je het geprobeerd, maar wordt je niet blij van de smaak? Dan kan dat aan de kwaliteit liggen. Wat zijn dan de voordelen van matcha? En voor welke matcha ga je dan? Bekijk hieronder mijn video waar ik je meer vertel over de voordelen van matcha en je stap voor stap laat zien hoe ik mijn matcha bereid:

Waar kan je nu het beste jouw matcha kopen?

Ik koop mijn matcha bij matchaaa, dé online winkel met de beste kwaliteit Matcha. Matchaaa is van mijn vriendin Wendy die een tegekke thee winkel in Leiden heeft Exclusivithee.

Leuk om te weten: als je bij aankoop mijn naam Priscilla vermeld krijg jij 5% korting op jouw aankoop, heerlijke samples en een matcha bamboo spoon (chashaku) cadeau!

Ik ben al jaren fan van Matcha en deze zijn de lekkerste die ik ooit heb geproefd. Mijn favoriete matcha zijn de Miyuki, Aki en de Matsu

Miyuki 美幸, beautiful fortune, beautiful happiness

Smaak: Rijk, intens, vol, hint van macadamia noot, fluweelzachte chocolade, romige afdronk met een elegante diepe umami ondertoon.

Aki 爽, refreshing, bracing, resonant

Smaak: Diepe, zachte en subtiele bloemige aroma’s met een ietwat romige cacaoboter afdronk. Afkomstig van geselecteerde theeplantages in Yame en geoogst met gouden schaar precisie.

Ga hier naar de website van matchaaa voor het gehele assortiment.

Héél belangrijk: zorg dat je water niet te heet is anders verbrand je de Matcha thee maar zorg ervoor dat het water ook niet te koud is.

Met de standaard waterkoker kan je de temperatuur niet voldoende reguleren, dit is belangrijk om de voordelen van Matcha zo optimaal mogelijk te ervaren. Wat veel mensen niet weten is dat je ook niet te heet water voor alle soorten thee moet gebruiken.

Gebruik water van 70-80 °C . Ik gebruik zelf deze waterkoker met temperatuur regelaar. Super handig!

Met de Bosch TWK7203 TemperatureControl maak je jouw kopje groene thee op precies de juiste temperatuur. Deze waterkoker heeft namelijk 7 temperatuurstanden, tussen de 70 en 100 graden. De waterkoker staat stevig op de houder. Op diezelfde houder vind je ook de touchscreen knoppen waarmee je de waterkoker instelt.

Ik heb deze online besteld bij Cool Blue: klik hier

Ben je ook zo enthousiast geworden over matcha? Laat mij weten wat je ervan vind en heb je nog vragen? Stuur mij een berichtje via social of stuur mij een mail op hello@vanessas35.sg-host.com

Geniet ervan!

Lees ook

Toen ik dagelijks elke ochtend pure selderij juice ben gaan drinken merkte ik na drie weken enorm verschil

Priscilla SiSWOKO

No Comments

    Leave a Reply