Menu

Hi ik ben Priscilla,

Familiemens en geboren ondernemer. Ik geloof in echte liefde, in de breedste zin van het woord en heb ervaren hoe belangrijk zelfliefde is.

Ik kan heel erg genieten van gezelschap waar ik mee kan lachen, van kan leren en ongeremd mijzelf kan laten zien.

Mijzelf uitdagen op zakelijk en persoonlijk vlak zit onbewust in mijn dagelijkse to-do lijst verweven. Om optimaal te blijven presteren op zakelijk gebied en het beste te halen uit het leven is lifestyle en mindset een belangrijk onderdeel in mijn leven geworden.

Self care isn’t selfish, it is necessary

Priscilla siswoko

Ik deel al jaren mijn eigen ervaringen en tips, hoe kleine aanpassingen positieve verbeteringen hebben gemaakt in mijn leven. Die zijn voelbaar in blijdschap, liefde, energie, doorzettingsvermogen, uithoudingsvermogen en focus.

Ik krijg veel vragen over de veranderingen in mijn lifestyle. Als lifestyle expert adviseer en inspireer ik anderen hoe je consequent beter voor jezelf kan zorgen. Hierdoor krijg je meer energie en kan je ook meer uit je dag halen.

10-DAY CHALLENGE HEALTHY LIFESTYLE

Wil jij alles uit het leven halen? Maar heb je jouw dromen op de plank staan omdat je niet durft of laat beïnvloeden door anderen?

Ik heb voor jou een programma ontwikkeld waarmee ik je in 10 dagen heel eenvoudig leer hoe je jouw lifestyle voor de lange termijn kan verbeteren. Eenvoudige stappen met een voelbaar verbeterd resultaat.

Als je consequent bewuste keuzes maakt voor jouw verbeterde lifestyle ga je het verschil merken en wordt het op een natuurlijke manier onderdeel van jouw lifestyle.

Klik op de button voor het online programma:

How can you prepare yourself today on that future self

FOllow the butterfly

Als onderdeel van mijn lifestyle gebruik ik essentiële oliën. Ik heb mij de afgelopen jaren verder verdiept in de kracht van de natuur en heb als essential oil expert mijn bedrijf Follow the Butterfly gestart. Follow the Butterfly is een online community voor vrouwen met gelijkgestemde interesses:

  • persoonlijke ontwikkeling
  • business
  • welzijn

Onderdeel worden van onze community?

Klik hieronder op de button:

YOU ARE BORN TO BE ALIVE!!!