Menu

Hi ik ben Priscilla,

Familiemens en geboren ondernemer. Ik geloof in echte liefde, in de breedste zin van het woord en heb ervaren hoe belangrijk zelfliefde is.

Ik kan heel erg genieten van gezelschap waar ik mee kan lachen, van kan leren en ongeremd mijzelf kan zijn.

Op zakelijk en persoonlijk vlak daag ik mijzelf graag uit. Om de beste versie van mijzelf te kunnen zijn, optimaal te blijven presteren en het beste uit het leven te halen is bewust bezig zijn met mijn lifestyle en mindset een essentieel onderdeel geworden.

Self care isn’t selfish, it is necessary

Priscilla siswoko

Ik deel al jaren mijn eigen ervaringen en tips, hoe kleine aanpassingen positieve verbeteringen hebben gemaakt in mijn leven. Die zijn voelbaar in blijdschap, liefde, energie, doorzettingsvermogen, uithoudingsvermogen en focus.

Ik krijg veel vragen over de veranderingen in mijn lifestyle. Als lifestyle expert adviseer en inspireer ik anderen hoe je consequent beter voor jezelf kan zorgen. Hierdoor krijg je (nog) meer energie en kan je ook meer uit je dag halen en jouw leven halen.

10-DAY CHALLENGE HEALTHY LIFESTYLE

Wil jij alles uit het leven halen? Maar heb je jouw dromen op de plank staan omdat je niet durft of laat beïnvloeden door anderen?

Ik heb voor jou een makkelijk te volgen programma ontwikkeld waarmee ik je in 10 dagen heel eenvoudig leer hoe je jouw lifestyle voor de lange termijn kan verbeteren. Eenvoudige stappen met een voelbaar verbeterd resultaat.

Als je consequent bewuste keuzes maakt voor jouw verbeterde lifestyle en dit gaat herhalen, ga je het verschil merken en wordt het op een natuurlijke manier onderdeel van jouw lifestyle.

Klik op de button voor het online programma:

How can you prepare yourself today on that future self

Follow the butterfly

Ik heb bewust gekozen om mij te focussen op mijn lifestyle om de beste versie van mijzelf te kunnen zijn. Als ondersteunende tool gebruik ik hiervoor pure essentiële oliën. Ik heb mij de afgelopen jaren verdiept in de kracht van de natuur en heb als essential oil expert mijn bedrijf Follow the Butterfly gestart. Follow the Butterfly staat voor bewuste transformatie en is uitgegroeid in een powervrouwen community, waarin we gelijkgestemde interesses delen:

  • persoonlijke ontwikkeling
  • business
  • welzijn
  • inspireren en geïnspireerd worden

Onderdeel worden van onze community?

Klik hieronder op de button:

YOU ARE BORN TO BE ALIVE!!!